Recenzije (1)

Je li moguće postavljanje bez lemljenja lijepljenjem?

17. rujna 2016. godine

Ima li vaša cijev izdržati tlak od 6 atm? ako je debljina pn 20.

Zdraastvuyte! 20 mm je unutarnji promjer ili vanjski? Hvala.

na temperaturi vruće vode od 60-80 stupnjeva, koliko bar može izdržati?

Koliko atmosfera cijev može izdržati? Pumpa stanica daje 4,5-5 bar, ova cijev je prikladna? Pumpa stanica al-ko 4000 hw fcs. Savjetujte

Je li potrebno okrenuti se za ove cijevi? ili možete odmah uzeti i zalemiti s priključkom (armature). Prodajete li uređaje za podrezivanje?

Dobar dan, Michael! Morate se suočiti. Butt-breaker, na primjer, SUCH.

Je li ta cijev pogodna za vodovod (hladna i vruća voda) u seoskom domu? Spajanje na grijač vode. Dobra pumpa-stanica-bojler-mikser.

Koja je maksimalna radna temperatura pri niskom (do 2 atm) tlaka? Je li prikladno za grijanje? Koji je linearni koeficijent ekspanzije ove cijevi?

Koeficijent linearne ekspanzije, 1 / ° C 0,23. Temperatura radnog medija nije veća od 70 stupnjeva. Za grijanje potrebno je upotrijebiti aluminijsku ojačanu cijev.

Potrebno je očistiti sve ojačane i ojačane cijevi (uklanjanje unutar ugradnje i vanjsko skidanje cijevi)? Koji uređaj će mi pomoći za ovo? Uređaj za zavarivanje polysr.trub Wester je, odveo te! Molim odgovorite! Hvala vam!

Oplata je potrebna samo za cijevi s vanjskim armaturnim slojem aluminija. U slučaju srednjeg aluminija koji se koristi u cijevi, umjesto odstranjivanja koristi se krajnje lice. Za neobojane cijevi i cijevi ojačanih staklenim vlaknima, nije potrebno stripping niti flat-cutter.

Promjer Valfex PPRC PN 20 cijevi (IS.090010) je 20 x 2 m

Izvan prodaje

Zadnja cijena: 129 str.


Naplaćujemo ON-bonuse: 2 str. Za vaše kupnje dobivate ON bonuse s kojima možete platiti za sljedeće kupnje.
1 ON-bonus = 1 rublje, više.
blizu

Proizvod Pipe Valfex PPRC PN 20 (IS.090010) promjera 20 x 2m uklanja se iz prodaje i više nije dostupan u našoj trgovini.

Možete pokupiti robu u kategoriji Vodene cijevi.

Valfex polipropilenska cijev se koristi u sustavima za piće i kućanstvo, opskrbu toplom vodom, a također se može koristiti kao tehnološki plinovod koji prenosi tekućine i plinove koji nisu agresivni na materijale cijevi i spojnice.

karakteristike

  • Vrsta cijevi Polipropilen
  • Promjer 20 mm
  • Dužina 2 m
  • Vezni spoj

Tehničke karakteristike proizvoda mogu se razlikovati od onih navedenih na web stranici, navesti tehničke karakteristike proizvoda u trenutku kupnje i plaćanja. Sve informacije o mjestu o robama su samo za referencu i nisu javna ponuda u skladu sa stavkom 2 članka 437 Građanskog zakonika Ruske Federacije. Molimo vas da provjerite dostupnost željenih značajki i specifikacija prilikom kupnje.

Valfex PPRC PN 20 cijevi (IS.090010) promjera 20 x 2 m ima službeni VALFEX jamstvo od 7 godina.

Svi proizvodi koje prodaje online trgovina potpuno su novi i imaju jamstveni rok u servisnim centrima proizvođača ili u servisnom centru ONLINE TREYD.RU. Kupci koji kupuju digitalne fotografije i videozapise, periferne uređaje, komunikaciju ili drugu opremu u našoj trgovini, zajedno s robom dobivaju potvrdu blagajnika i jamstvenu karticu s pečatom naše trgovine. Idite na odjeljak o jamstvu

Kopiraj "title =" Kopiraj vezu za pregled "> 218252

Predmet: Povratne informacije o Valfex PPRC PN 20 cijevi (И.090010) promjera 20 h 2 m

Prednosti: Dobra cijev slavnog proizvođača. Cijena je normalna. Cijev je apsolutno u skladu s navedenim karakteristikama. Jednostavno se rezati bez čipsa. Zadovoljstvo je raditi s ovom cijevi, ali pouzdani spojevi ne drže se lemljenjem.

Komentar: Ispali vodu iz kuće u kadu. Ova je cijev korištena u ožičenju unutar kupelji. Uz zadatak, ova cijev dobro je postupala. Prilikom postavljanja poteškoća nastala je. Rezano je, kuhano bez "iznenađenja". Ovaj je proizvod, po mom mišljenju, vrlo dobar, preporučujem svima.

Napišite recenziju - dobijte ON-bonuse!

Pomaganje drugim korisnicima da odluče o izboru robe sada je profitabilno! Recite nam o proizvodu koji ste kupili od nas i dobiti ON-bonuse za to! *
Napišite recenzije o svakom proizvodu koji ste kupili u trgovini na mreži TRADE.RU. Zbog toga će drugi kupci moći saznati o kvaliteti, prednostima i mogućim nedostacima proizvoda koje će kupiti. A za vaše povratne informacije dobit ćete zasluženu nagradu na svoj bonus račun.

* Detaljne informacije o pravilima za objavljivanje recenzija proizvoda, pogledajte odjeljak ON-bonusi za recenzije proizvoda

Ovaj video recenzije proizvoda više se ne prihvaća.

Više informacija o pravilima objavljivanja video recenzije proizvoda potražite u odjeljku ON-bonusi za video recenzije robe.

Ove recenzije proizvoda više nisu prihvaćene.

Više informacija o pravilima za objavljivanje recenzija proizvoda potražite u odjeljku ON-bonusi za recenzije proizvoda.

Pomaganje drugim korisnicima da odluče o izboru robe sada je profitabilno! Snimite sliku proizvoda koji ste kupili od nas i dobiti ON-bonuse za to! *

Postavite visoko kvalitetne fotografije svakog proizvoda koji ste kupili u online trgovini TRADE.RU. Zbog toga će drugi kupci moći saznati o kvaliteti, prednostima i mogućim nedostacima proizvoda koje će kupiti. A za svoje fotografije dobit ćete zasluženu nagradu na svoj bonus račun.

* Detaljne informacije o pravilima objavljivanja fotografija proizvoda, pogledajte odjeljak ON-bonusi za fotografije robe

Polipropilen Turska / Kina / Rusija (Stranica 1 od 3)

Stranice 1 2 3 Sljedeća

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 1 do 15 od 41

# 1 Tema iz Justina 06-07-2015 15:22:33

  • Justin
  • posvećen
  • Prijava: 09-08-2010
  • Postovi: 196

Tema: Polipropilen Turska / Kina / Rusija

Ukratko o sebi i motivima za stvaranje ove teme.
Ja zastupam tvrtku LLC "PolimerTorg" opskrbu polipropilenskim cijevima. Zaporni ventili. Tuševi. Akrilne kupke.

Sada o motivima:
1. Velika želja za susret s instalaterima našeg grada.
2. Kroz dijalog doći do obostrano korisne suradnje.
3. U budućnosti planiram stvoriti platformu na Internetu, gdje ću pokušati kombinirati sve uspostavljene kontakte s portfeljem instalatera (tko je zainteresiran i tko želi pomoći, predložiti nešto, napisati svoje misli, pisati osobno, sretno pričati o ovoj temi).
4. Pomoć pri odabiru stanovništva.

Danas je tržište Kostroma ispunjeno svim vrstama polipropilenskih cijevi.
1. Turska
- Dizayn
- Plastherm
- Tebo

2. Kina
- RBK
- VALTEC
- plavi ocean
- meerplast

3. Rusija
- Formul je da je Valfex postavljen kao turski
- Politek
- FD
- Fusitek

Zapravo, želio bih čuti vaše mišljenje o određenim proizvođačima.
Ono što prije svega obratite pozornost prilikom odabira materijala. Koje poteškoće došlo tijekom instalacije.
Predlažem sljedeći format: Ukratko o sebi, oglašavanje je dobrodošlo i podijelimo naše iskustvo.

Polipropilenske cijevi

Radit ću vodovod u selu koja nije stalni boravak. Preporučene su polipropilenske cijevi. Nemojte mi reći postoji li značajna razlika u kvaliteti između ruskih, turskih i čeških cijevi? Što odabrati u najboljem omjeru cijene i kvalitete? Trebate li ojačane cijevi za vruću vodu?

Na primjer, imao sam vremena, a Turci su radili, pokazao je rezultat PP, ali od ovog popisa, Češka je bolje kvalitete, naravno, nema problema. Čini mi se da ti to nije potrebno, uzmi riječ za to i radite na isti način.

mpav je napisao:
Nemojte mi reći postoji li značajna razlika u kvaliteti između ruskih, turskih i čeških cijevi?

Neki će ostati 10-15 godina, ostali 25-30.
Bolje Česi, Turci Nakraynyak

ON-OFF je napisao:
Neki će ostati 10-15 godina, ostali 25-30

Žao mi je, znam sve ovo ne manje od tvoje, sve je to samo iz književnosti. Imam još 30 godina, na žalost ne gledam ih, pa se ne obvezujem da kažem takve stvari, pa sam rekao isto.

Neki krhki, drugi plastični.

ON-OFF je napisao:
Neki krhki, drugi plastični.

Salidaren sam s tobom, ali čini mi se da osoba nije toliko važno.

Ne, važno! jer više duktivni materijal može bolje držati različite vrste opterećenja (na primjer, vodeni čekić iz miješalica s jednim krakom)
Naravno, razlika nije uočiti najbliže 10-20 godina, ali kako starimo, neki će u potpunosti izgubiti plastičnost i raspasti se. A drugi u ovom trenutku izgubit će samo dio plastifikatora i još uvijek stajati. iako je to sve teorija - nitko još nije imao operativno iskustvo s prekidom od 30-40 godina

To je upravo ono što je teorija, česi sada izjavljuju da će cijevi svoje posljednje proizvodnje stajati 90-95 godina, čak i jamstvo od 2 godine dano je više, ali to je daleko od činjenice, morate uzeti u obzir sve uvjete radnog okruženja materijalnih i osobnih opažanja, a zatim Molomal zaključci, ali sve to nije tako jednostavno da sumnjam u postojanje takvih instalatera. Pa, ovo je danas slučaj, ne morate ići daleko, Pipe Live je rekao 75 godina životnog vijeka, pa, ne manje od 40, to je sigurno i da vi Mislim da dolazim do objekta (0,8 godina za njega), a ne samo blizu kotla ( kao što svi znamo), ali i oko perimetra, pa ti i cijev, iako meke. barem ne znam zlato. Ukratko, ne znam, sada vjerojatno sud s proizvođačem, klijent nije završio završni rad na samo jednom limunu, a sada sve mora biti otkriven oh-oh.
I ti kažete takve stvari.

(Smart Home DIY)

Cijevi za planine i hladnu vodu

Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 10:00

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 10:44

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 10:48

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 11:04

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 11:23

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 13:54

Rasprave i recenzije na forumu u Novosibirsk - NGS.DOM

Kuća, zgrada, popravak

Klupski vodoinstalater San.

13.22 16:22 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik denz

02.27.13 19:28 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik denz

Nema smisla zaposliti pametne ljude, a zatim im reći što da rade. Zapošljavamo pametne ljude da nam kažu što da radimo. Steve Jobs

13.22 21:15 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik leonrus_1108

Nema smisla zaposliti pametne ljude, a zatim im reći što da rade. Zapošljavamo pametne ljude da nam kažu što da radimo. Steve Jobs

Valfex Pe-rt cijev

7600

Model: Pe-rt

Šifra proizvoda: IS.060047

Vrsta proizvoda: cijev

opis

Video recenzije (3)

obnavljanje nabora na cijevi Pexb i Pert

PE-RT Tebo cijevni i spojni sustavi

Zavarivanje plastičnih cijevi i spojeva PERT-AL-PERT

Karakteristike (5)

Cijene na Yandex.Market

Prikazivanje prijedloga za cijenu rubalja. do trljanja.

Cijene (1)

Kako kupiti ili gdje smo +

"DiscountGID" je usluga usporedbe cijena u trgovinama, povratna usluga i pomoć pri odabiru robe, kroz izbor video pregleda, recenzija i usporedbe robe. Većina prodavaonica predstavljenih na web mjestu dostavlja u Rusiju pa je korisno koristiti online narudžbu na web-lokaciji ove trgovine (ako šaljete narudžbe u svoju regiju, saznajte na web-lokaciji odabrane trgovine). Da biste kupili odabrani proizvod, morate kliknuti gumb "kupiti" na odabranu trgovinu i nastaviti s kupnjom na web stranici ove trgovine. Da biste dobili povrat novca, slijedite iste korake prije registracije.

Cijena od 7600 rubalja do 7600 rubalja u 1 trgovini

Usluga gotovine HID

Kupite u susjednim gradovima

Kupite na kredit

Razdoblje bez kamata - do 100 dana. Izdavanje kreditne kartice - besplatno

Iznos kredita je do 300.000 rubalja. Razdoblje bez kamata - do 55 dana!

Vrijedi li Valtek spomenuti?

Istaknuti postovi

Da biste objavili poruke, stvorite račun ili se prijavite

Morate biti registrirani korisnik da biste ostavili komentar.

Stvorite račun

Prijavite se u našu zajednicu. Vrlo je jednostavno!

Prijavite se

Već imate račun? Prijavite se na sustav.

Ili se prijavite s jednom od tih usluga.

Preporučuje Google

Naše preporuke

Vikendica u šumi: kao umjetnik, Igor Shubin pretvorio je šumarski trag. Layfkhaki za ljetne stanovnike

KGB je objavio članak u Country House, Dacha, u utorak u 08:49, članak

Instalacija stropne ploče

andral je objavio temu u stropovima od gipsanih ploča, 17. siječnja 2005., teme

Kako smanjiti šarke u unutarnjim vratima.

Sano objavio članak u školi za popravak, 15. lipnja 2007, članak

Domaće kućište na mlinu za dijamantnu čašu ili četku

FugenFührer je objavio unos u blog na FugenFührer Blog, 13. veljače 2017, blog entry

Ispitna ispitivanja pile su SCW 22-A i SCM 22-A

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 24. prosinca 2012. godine

Bežična čekićna bušilica TE 30-A36

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 29. travnja 2013. godine

Kako najbolje napraviti pregradu od gipsanih ploča

Sander je postavio temu na temu Work with Drywall, 3. ožujka 2005. godine

Pištolj za montažu plina HILTI GX 120

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 11. ožujka 2012. godine

Rasprave i recenzije na forumu u Novosibirsk - NGS.DOM

Kuća, zgrada, popravak

Klupski vodoinstalater San.

13.22 16:22 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik denz

02.27.13 19:28 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik denz

Nema smisla zaposliti pametne ljude, a zatim im reći što da rade. Zapošljavamo pametne ljude da nam kažu što da radimo. Steve Jobs

13.22 21:15 Odgovor na poruku Re: Club Plumber-san. korisnik leonrus_1108

Nema smisla zaposliti pametne ljude, a zatim im reći što da rade. Zapošljavamo pametne ljude da nam kažu što da radimo. Steve Jobs

PE-RT VALFEX polietilenska cijev (crvena) 16x2.0

Cijev za toplinski izoliran pod PE-RT VALFEX 16H2,0

Tlačno prstenasti presjek visokotemperaturnog PE-RT VALFEX polietilena s nominalnim vanjskim promjerom od 16 mm, namijenjen za transport vode pri temperaturi do 70 ° (dopušteno je kratkotrajno povećanje temperature do 95 ° C) za opskrbu pitkom vodom za kućanstvo, grijanje s niskom temperaturom, grijanje na visokoj temperaturi pomoću uređaja za grijanje s temperaturom od 80 °, kao i za transport drugih tekućih i plinovitih sredstava na koje je cijevni materijal kemijski otporan.

PE-RT VALFEX cijevi

Tlačne cijevi od polietilena visoke temperature PE-RT WALFEX klasificirane kao tip I ili tip II (u daljnjem tekstu cijevi) proizvedene su metodom kontinuiranog izvlačenja vijaka prema TU 2248-004-21088915-2015 "Tlačne cijevi PE-RT VALFEX polietilena" razvijene u sukladnost sa zahtjevima GOST 32415-2013 i EN ISO 22391-2.

Za cjevovode od polietilena opskrbe toplom vodom i grijanja (pri temperaturi od najviše 80 ° C), vijek trajanja ne smije biti manji od 25 godina.

PE-RT VALFEX cijev je idealna za sustave podnog grijanja.

Cijev za topli pod Walfex

Glavne prednosti VALFEX PE-RT cijevi:
• proizvodni proces ne zahtijeva unakrsno povezivanje materijala;
• dugoročna hidrostatska čvrstoća;
• visoka kemijska otpornost;
• otpornost na pucanje;
• mehanička čvrstoća;
• otpornost na toplinu;
• jednostavnost instalacije gotove cijevi - mogućnost zavarivanja, velika fleksibilnost;
• mala težina.

Tehničke karakteristike cijevi VALFEX PE-RT (crvena) 16x2.0:

Nominalni vanjski promjer - 16 mm
Debljina stjenke - 2 mm
Radna temperatura nosača topline: 20-95 ° C
Maksimalni radni tlak: 8 atm.
Procjena težine od 1 rm - 0,088 kg
Grupa zapaljivosti - G3
Grupa zapaljivosti - B3
Kapacitet stvaranja dima - D3
Toksičnost produkata izgaranja - T2
Gustoća - 0,94 g / cm2
Koeficijent linearne toplinske ekspanzije - 1,8-1,95 x10-4 ° C-1
Koeficijent toplinske vodljivosti - 0,4 W / m °

Logistika - Isporučuje se u zavojima od 100m, 160m i 200m.
Težina zavojnica - 100 m - 9,0 kg. 160 m - 14,4 kg. 200 m - 18,0 kg.

Moguće je kupiti polietilensku cijev za PE-RT VALFEX 16x2.0 (Crveno) na toplom katu po povoljnoj cijeni od tvrtke Teplodoma-msk