Recenzije (1)

Je li moguće postavljanje bez lemljenja lijepljenjem?

17. rujna 2016. godine

Ima li vaša cijev izdržati tlak od 6 atm? ako je debljina pn 20.

Zdraastvuyte! 20 mm je unutarnji promjer ili vanjski? Hvala.

na temperaturi vruće vode od 60-80 stupnjeva, koliko bar može izdržati?

Koliko atmosfera cijev može izdržati? Pumpa stanica daje 4,5-5 bar, ova cijev je prikladna? Pumpa stanica al-ko 4000 hw fcs. Savjetujte

Je li potrebno okrenuti se za ove cijevi? ili možete odmah uzeti i zalemiti s priključkom (armature). Prodajete li uređaje za podrezivanje?

Dobar dan, Michael! Morate se suočiti. Butt-breaker, na primjer, SUCH.

Je li ta cijev pogodna za vodovod (hladna i vruća voda) u seoskom domu? Spajanje na grijač vode. Dobra pumpa-stanica-bojler-mikser.

Koja je maksimalna radna temperatura pri niskom (do 2 atm) tlaka? Je li prikladno za grijanje? Koji je linearni koeficijent ekspanzije ove cijevi?

Koeficijent linearne ekspanzije, 1 / ° C 0,23. Temperatura radnog medija nije veća od 70 stupnjeva. Za grijanje potrebno je upotrijebiti aluminijsku ojačanu cijev.

Potrebno je očistiti sve ojačane i ojačane cijevi (uklanjanje unutar ugradnje i vanjsko skidanje cijevi)? Koji uređaj će mi pomoći za ovo? Uređaj za zavarivanje polysr.trub Wester je, odveo te! Molim odgovorite! Hvala vam!

Oplata je potrebna samo za cijevi s vanjskim armaturnim slojem aluminija. U slučaju srednjeg aluminija koji se koristi u cijevi, umjesto odstranjivanja koristi se krajnje lice. Za neobojane cijevi i cijevi ojačanih staklenim vlaknima, nije potrebno stripping niti flat-cutter.

Polipropilen Turska / Kina / Rusija (Stranica 1 od 3)

Stranice 1 2 3 Sljedeća

Morate se prijaviti ili registrirati kako biste poslali odgovor.

Postovi 1 do 15 od 41

# 1 Tema iz Justina 06-07-2015 15:22:33

  • Justin
  • posvećen
  • Prijava: 09-08-2010
  • Postovi: 196

Tema: Polipropilen Turska / Kina / Rusija

Ukratko o sebi i motivima za stvaranje ove teme.
Ja zastupam tvrtku LLC "PolimerTorg" opskrbu polipropilenskim cijevima. Zaporni ventili. Tuševi. Akrilne kupke.

Sada o motivima:
1. Velika želja za susret s instalaterima našeg grada.
2. Kroz dijalog doći do obostrano korisne suradnje.
3. U budućnosti planiram stvoriti platformu na Internetu, gdje ću pokušati kombinirati sve uspostavljene kontakte s portfeljem instalatera (tko je zainteresiran i tko želi pomoći, predložiti nešto, napisati svoje misli, pisati osobno, sretno pričati o ovoj temi).
4. Pomoć pri odabiru stanovništva.

Danas je tržište Kostroma ispunjeno svim vrstama polipropilenskih cijevi.
1. Turska
- Dizayn
- Plastherm
- Tebo

2. Kina
- RBK
- VALTEC
- plavi ocean
- meerplast

3. Rusija
- Formul je da je Valfex postavljen kao turski
- Politek
- FD
- Fusitek

Zapravo, želio bih čuti vaše mišljenje o određenim proizvođačima.
Ono što prije svega obratite pozornost prilikom odabira materijala. Koje poteškoće došlo tijekom instalacije.
Predlažem sljedeći format: Ukratko o sebi, oglašavanje je dobrodošlo i podijelimo naše iskustvo.

Korištenje polipropilenskih cijevi

Prednosti polipropilenskih cijevi su toliko očite da nitko ne osporava "set-not-put", pitanje je na drugoj razini - "koje bi se trebalo staviti" - ove, ove, ili... ". Naravno, tržišta s snažnim potencijalom, kao što je Rusija, razvijaju tvrtke s vrlo različitim ponudama: asortiman, kvaliteta, cijena, itd. Postupno se pojavljuje silueta industrije, u kojoj svaka točka ocjene ocjenjuje konkurencija i jedinstveno određuje veličinu pite. što ide svakom od njih. Pokušajmo s takvim očima da pogledamo rusko tržište polipropilenskih cijevi.

Najprije definiramo kriterije za procjenu takvog jednostavnog, ali ne sasvim "očiglednog", ili preciznije, ne sasvim "transparentnog" kupca, poput cijevi polipropilenske vode. Zašto tako tajanstveno? Da, jer je kvaliteta cijevi važna za korisnika, otkrivaju se nakon dugotrajne operacije i uopće nisu jasno vidljive od oglašavačkih tvrtki proizvođača. Ovdje pravilo "mi ćemo čekati i vidjeti" uvijek treba raditi. A budući da na našem tržištu PP cijevi za više od 20 godina, možemo izvući zaključke. Glavni je već jasan - metalne cijevi idu u zaborav, jer je natjecatelj jasno jači.

Prednosti polipropilenskih cijevi

Svaka pobjeda na robnom tržištu je prisutnost prednosti koje određuju slabosti natjecatelja. U polipropilenskim cijevima takvi su:

  • u principu nema korozije, jer je materijal kemijski inertan;
  • značajna težinska prednost - do 9 puta;
  • potpunu pobjedu nad "lutalicama" koje uništavaju metalne cijevi;
  • glatka unutarnja površina, tako da tijekom rada nema blokada;
  • jednostavnost instalacije;
  • na slikanju nije potrebna slikanja;
  • trajnost do 50 godina - metalne cijevi "ne žive tako dugo."

Dakle, određen je popis prednosti za koje potrošač odabire PP cijev. Sada ostaje odrediti proizvođače koji nam nude ove proizvode.

Polipropilenska cijevna tržnica

Obično se proizvođači svih vrsta proizvoda smatraju predstavnicima određenih zemalja. U ovom pristupu, PP cijevi na našem tržištu su široko zastupljene u takvim zemljama:

  1. Njemačka je tradicionalno jak dobavljač proizvoda i materijala za kemijsku industriju.
  2. Češka također razvija moderne tehnologije i proizvodnju građevinskih materijala.
  3. Turska ubrzano dobiva zamah u područjima koja se odnose na tržište potrošača, kvaliteta nije uvijek visoka, ali postoje i tvrtke koje uživaju u prestiž.
  4. Kina - dobavljač bilo kojeg proizvoda, na bilo kojem području i za svakog potrošača - održava se na trošak jeftinosti, ali ponekad pokazuje dobre osobine robe, iako uvijek trebate "oko i oko".
  5. Rusija je novi sudionik na tržištu koji ubrzano povećava svoj proizvodni kapacitet uz poboljšanje kvalitete proizvoda.

Njemačke cijevi

Među njemačkim brandovima najpoznatiji su Banninger, Akwatherm, Wefatherm i Rehau. Banninger je poznat po plastičnim cijevima diljem svijeta. Od osnutka tvrtke došao je tečaj o obećavajućim potrebama tržišta, što vam omogućuje da ostanete ispred konkurenata s proizvodima najviše kvalitete.

Ključ za izvrsne performanse proizvoda je prvorazredna sirovina i visoka razina proizvodne tehnologije. Širina primjene karakteristična je značajka vrhunskih proizvoda: industrijska proizvodnja, pneumatski pogoni, sustavi grijanja i opskrbe vodom, navodnjavanje, obnavljanje zemljišta - to su sve polipropilenske cijevi njemačke tvrtke Banninger.

Svejedno se može ponoviti i kod drugih njemačkih tvrtki na našem tržištu - Akwatherm, Wefatherm i Rehau. To je tradicionalno visoko kvalitetne proizvode bez ikakvih pritužbi. Cijena je visoka, ali ne i izvan ljestvice, poput Mercedesa prije Zhigula. Oni koji ne spremaju utakmice, izabrati njemački proizvođač polipropilenskih cijevi.

Češke cijevi

Češka na ruskom tržištu već je poznata proizvođač plastičnih proizvoda ECOPLASTIC i FV-Plast. Raspon PPR ECOPLASTIC cijevi sastoji se od plastičnih PN 10, PN 16, PN 20 i višeslojnog PN 20 nazvanog ECOPLASTIC STABY. Nadopunjuje ga cijeli niz pribora. Opseg cijevi čeških proizvođača je cijeli niz cijevi toplinske i vodene, za otvorene i zatvorene sustave u građanskoj i industrijskoj gradnji, uključujući grijane podove.

Turske cijevi

Turske cijevi poznate su od proizvođača TEBO, Pilsa, Valtek, Vesbo, FIRAT itd.

TEBO tehničke cijevi dostupne su u rasponu od 20 do 160 mm promjera. U asortimanu se također nalaze polipropilenske cijevi pojačane staklenim vlaknima. Ukupna ocjena TEBO stručnjaka za proizvod je "srednja klasa". Koristi se za toplinu i vodu, uključujući i za industrijske svrhe. Osim toga, često se koriste za transport velikog broja kemikalija.

Turski proizvođač Pilsa proizvodi proizvode koji su izdržljivi, izdržljivi i elastični, što ga čini korištenim u vodoopskrbnim sustavima. Ako se tijekom instalacije poštuju preporuke proizvođača, linije na tim cijevima služe bez pritužbi. Te cijevi se ne mogu koristiti u zatvorenim sustavima i na temperaturama iznad 95 stupnjeva Celzijusa.

Turske cijevi Valtek i Vesbo po niskim cijenama su visoke kvalitete, ali nedostatak se smatra skromnim izborom elemenata - onih malih stvari, bez kojih se ne može obaviti ožičenje.

Kineski cijevi

Kineski proizvođač polipropilenskih proizvoda Blue Ocean je podružnica britanske tvrtke i proizvodi razne proizvode dobre kvalitete. Posebno instalatori poput izvrsne plastičnosti materijala, što utječe na kvalitetu zavarivanja polipropilenskih cijevi. Postoji samo jedan nedostatak cijevi ovog proizvođača - oni imaju vanjski promjer cijevi, ali to ne utječe na rezultate.

Još jedan poznati kineski proizvođač plastičnih cijevi je Dizayn. Ojačane cijevi ovog dobavljača zahtijevaju odstranjivanje tijekom zavarivanja, što pojednostavljuje ugradnju. DIZAYN polipropilenske cijevi sa sigurnošću zauzimaju svoju nišu na tržištu, a pokazatelji kvalitete njihovih proizvoda usporedivi su s vodećim europskim proizvođačima, ali po nižoj cijeni.

Ruske cijevi

U utrci za prestižnu cijev, Rusija nije bila prva koja se pridružila, a razdoblje dominantnosti konkurenata svih pruga, ali manevriranjem cijena politike i poboljšanjem tehnologija, moguće je polako pobijediti nad svojim kupcem. I dalje je puno posla, ali napravljen je početak. Drago mi je što neki pokazatelji ruskih cijevi pokazuju znatno bolje karakteristike od najbližeg konkurenta - kineskog proizvođača, au nekim slučajevima pritisak i turskim i češkim kolegama, ali po nižim cijenama.

Među onima koji su postali poznati, po ocjeni, su ruski ili zajednički pothvati:

Proizvodi koje proizvode ruske PP cijevi imaju sve prednosti karakteristične za ovu vrstu proizvoda. Može se samo nadati da ćemo imati odmor... i vrlo brzo.

Recenzije potrošača

Kako birati između brojnih ponuda koje nikada neće požaliti. Pa, naravno... oglašavanje. Ovo je naš prvi savjetnik, ako ne znamo da je zadatak oglašavanja za prodaju čak i snijeg usred zime. Ne bi me usrećila, nego da mi proda proizvod, za sreću, kako kažu, na drugu adresu. I vjerujemo u oglašavanje, a često je samo marketinški potez prodavača. Pa ipak, postoji izlaz - ovo je povratna informacija korisnika. Uostalom, ne postoji veći autoritet od priče "od iskusnih". Tako je. Ispod su nekoliko priča od onih koji već koriste polipropilenske cijevi duže od godinu dana ili su cijelo vrijeme instalirali takve cijevi.

Pojačana PPR cijev instalirana na mjehuriću za grijanje ide, ako ne uvijek, onda barem vrlo često. Razlog je različit koeficijent ekspanzije aluminija i polipropilena plus tlak u cijevi, što je veći, to je veća kuća. Moj savjet - nemojte se zamarati s ojačanim cijevima i njihovim točnim odabirom. Bolje je uzeti neobrađen polipropilen od 20 bara - to će biti dobra margina sigurnosti, jer je tlak u sustavu rijetko veći od 6 bara. Neću reći za Kineze, ali turski narod drži prasak.

Nema problema s hladnom vodom, ali na toplom cjevovodu tri godine kasnije primijetio sam otekline, vrlo male, ali još uvijek. Majstor stambenih i komunalnih usluga savjetovao je da se smanji protok rashladnog sredstva na ulazu u bateriju. Na kraju stavite termostat na bateriju. Sada je teško reći nešto, čekati i vidjeti, ali logika je tu. Cijev Ecoplast, vrsta poput Češke. Nema drugih komentara. Isprva, curi se na spoju - hodao sam s ključevima i sve je bilo zajedno.

Prilikom ugradnje grijanja htjela sam odabrati cijev, Turke-Češke. Na savjet instalatera uzeo je njemačke cijevi Rehau. Skuplji, ali ne uzalud. Suparac ima turski Valtek, jer je na vulkanu, iako postoje neki posebni razlozi, kao što su mali otisci, ali znaju kada su postali veliki, iako su poznata remek-djela uvjeravala - "ako se nešto dogodi, to neće biti uskoro".

Kineski ocean stoji gotovo 10 godina i sve je u redu. Ali baterije nikada nisu vruće, a prilikom instaliranja majstora savjetuje da ga pažljivo uzme, ne sjećam se, ali su najviše podnijeli pritisak. Nema problema s hladnom cijevi. Kuća je pored željeznice, 10 godina ranije, cijevi su jeli struje u tlu, a sada nema znakova - vjerojatno plastika nije probavljena.

Vrijedi li Valtek spomenuti?

Istaknuti postovi

Da biste objavili poruke, stvorite račun ili se prijavite

Morate biti registrirani korisnik da biste ostavili komentar.

Stvorite račun

Prijavite se u našu zajednicu. Vrlo je jednostavno!

Prijavite se

Već imate račun? Prijavite se na sustav.

Ili se prijavite s jednom od tih usluga.

Preporučuje Google

Naše preporuke

Domaće kućište na mlinu za dijamantnu čašu ili četku

FugenFührer je objavio unos u blog na FugenFührer Blog, 13. veljače 2017, blog entry

Bežična čekićna bušilica TE 30-A36

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 29. travnja 2013. godine

Kako najbolje napraviti pregradu od gipsanih ploča

Sander je postavio temu na temu Work with Drywall, 3. ožujka 2005. godine

Vikendica u šumi: kao umjetnik, Igor Shubin pretvorio je šumarski trag. Layfkhaki za ljetne stanovnike

KGB je objavio članak u Country House, Dacha, u utorak u 08:49, članak

Ispitna ispitivanja pile su SCW 22-A i SCM 22-A

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 24. prosinca 2012. godine

Instalacija stropne ploče

andral je objavio temu u stropovima od gipsanih ploča, 17. siječnja 2005., teme

Pištolj za montažu plina HILTI GX 120

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 11. ožujka 2012. godine

Kako smanjiti šarke u unutarnjim vratima.

Sano objavio članak u školi za popravak, 15. lipnja 2007, članak

Promjer Valfex PPRC PN 20 cijevi (IS.090010) je 20 x 2 m

Izvan prodaje

Zadnja cijena: 129 str.


Naplaćujemo ON-bonuse: 2 str. Za vaše kupnje dobivate ON bonuse s kojima možete platiti za sljedeće kupnje.
1 ON-bonus = 1 rublje, više.
blizu

Proizvod Pipe Valfex PPRC PN 20 (IS.090010) promjera 20 x 2m uklanja se iz prodaje i više nije dostupan u našoj trgovini.

Možete pokupiti robu u kategoriji Vodene cijevi.

Valfex polipropilenska cijev se koristi u sustavima za piće i kućanstvo, opskrbu toplom vodom, a također se može koristiti kao tehnološki plinovod koji prenosi tekućine i plinove koji nisu agresivni na materijale cijevi i spojnice.

karakteristike

  • Vrsta cijevi Polipropilen
  • Promjer 20 mm
  • Dužina 2 m
  • Vezni spoj

Tehničke karakteristike proizvoda mogu se razlikovati od onih navedenih na web stranici, navesti tehničke karakteristike proizvoda u trenutku kupnje i plaćanja. Sve informacije o mjestu o robama su samo za referencu i nisu javna ponuda u skladu sa stavkom 2 članka 437 Građanskog zakonika Ruske Federacije. Molimo vas da provjerite dostupnost željenih značajki i specifikacija prilikom kupnje.

Valfex PPRC PN 20 cijevi (IS.090010) promjera 20 x 2 m ima službeni VALFEX jamstvo od 7 godina.

Svi proizvodi koje prodaje online trgovina potpuno su novi i imaju jamstveni rok u servisnim centrima proizvođača ili u servisnom centru ONLINE TREYD.RU. Kupci koji kupuju digitalne fotografije i videozapise, periferne uređaje, komunikaciju ili drugu opremu u našoj trgovini, zajedno s robom dobivaju potvrdu blagajnika i jamstvenu karticu s pečatom naše trgovine. Idite na odjeljak o jamstvu

Kopiraj "title =" Kopiraj vezu za pregled "> 218252

Predmet: Povratne informacije o Valfex PPRC PN 20 cijevi (И.090010) promjera 20 h 2 m

Prednosti: Dobra cijev slavnog proizvođača. Cijena je normalna. Cijev je apsolutno u skladu s navedenim karakteristikama. Jednostavno se rezati bez čipsa. Zadovoljstvo je raditi s ovom cijevi, ali pouzdani spojevi ne drže se lemljenjem.

Komentar: Ispali vodu iz kuće u kadu. Ova je cijev korištena u ožičenju unutar kupelji. Uz zadatak, ova cijev dobro je postupala. Prilikom postavljanja poteškoća nastala je. Rezano je, kuhano bez "iznenađenja". Ovaj je proizvod, po mom mišljenju, vrlo dobar, preporučujem svima.

Napišite recenziju - dobijte ON-bonuse!

Pomaganje drugim korisnicima da odluče o izboru robe sada je profitabilno! Recite nam o proizvodu koji ste kupili od nas i dobiti ON-bonuse za to! *
Napišite recenzije o svakom proizvodu koji ste kupili u trgovini na mreži TRADE.RU. Zbog toga će drugi kupci moći saznati o kvaliteti, prednostima i mogućim nedostacima proizvoda koje će kupiti. A za vaše povratne informacije dobit ćete zasluženu nagradu na svoj bonus račun.

* Detaljne informacije o pravilima za objavljivanje recenzija proizvoda, pogledajte odjeljak ON-bonusi za recenzije proizvoda

Ovaj video recenzije proizvoda više se ne prihvaća.

Više informacija o pravilima objavljivanja video recenzije proizvoda potražite u odjeljku ON-bonusi za video recenzije robe.

Ove recenzije proizvoda više nisu prihvaćene.

Više informacija o pravilima za objavljivanje recenzija proizvoda potražite u odjeljku ON-bonusi za recenzije proizvoda.

Pomaganje drugim korisnicima da odluče o izboru robe sada je profitabilno! Snimite sliku proizvoda koji ste kupili od nas i dobiti ON-bonuse za to! *

Postavite visoko kvalitetne fotografije svakog proizvoda koji ste kupili u online trgovini TRADE.RU. Zbog toga će drugi kupci moći saznati o kvaliteti, prednostima i mogućim nedostacima proizvoda koje će kupiti. A za svoje fotografije dobit ćete zasluženu nagradu na svoj bonus račun.

* Detaljne informacije o pravilima objavljivanja fotografija proizvoda, pogledajte odjeljak ON-bonusi za fotografije robe

(Smart Home DIY)

Cijevi za planine i hladnu vodu

Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 10:00

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 10:44

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 10:48

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 11:04

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Message Mixman »30. studenog 2013, 11:23

Re: Cijevi za planine i hladnu vodu

Poruka iz Andrey_B »30. studenog 2013, 13:54

Polipropilen valfex recenzije

Vlastita proizvodna stranica - postrojenje "VALF-RUS".
Glavna djelatnost postrojenja je proizvodnja polimernih cijevi za grijanje, vodoopskrbu i kanalizaciju. Proizvodni pogoni nalaze se u gradu Vyazniki, Regija Vladimir. Tvornica je osnovana 2014. Tijekom svog postojanja, proizvodnja je opremljena suvremenom opremom visokih performansi poznatih tvrtki kao što su Mikrosan, Sarem Makina i Haitian.

Naše prednosti

Inženjerska vodoinstalacija VALFEX ima više od 500 predmeta. Pored glavnih skupina proizvoda proizvedenih u postrojenju, kao što su cijevi i fitinzi od polipropilena, kanalizacijskih cijevi i fitinzi, PE-RT cijevi i HDPE cijevi, u asortimanu su prisutni i drugi položaji VALFEX TM: radijatori, kompleti za njihovu montažu, pumpe, fleksibilni eyeliner, oprema za zavarivanje, cijevni stezaljke, podloga za podno grijanje. Opsežan izbor proizvoda za komunikacije omogućuje vam dovršetak mrežnog inženjeringa i tehničke podrške bilo koje složenosti.

Usklađenost proizvoda sa zahtjevima ruskih i međunarodnih standarda potvrđena je certifikatima i testnim izvješćima. Postrojenje se primjenjuje na više razina kontrole kvalitete: ulazne sirovine, proizvodnih procesa i gotovih proizvoda. Ispitivanje proizvoda provodi se u vlastitom laboratoriju, u skladu s razvijenim metodama navedenim u GOST-u. Inženjering vodovod je opremljen primjernim tehničkim karakteristikama za dugoročnu operaciju bez pritužbi.

Trošak proizvoda omogućuje vam da uključite visoke tehničke i operativne karakteristike. Istodobno, cijena ostaje pristupačna, a kvaliteta nije niža od europskih standarda.

Skladišni prostor omogućuje neprekinuti opskrbu proizvodima čak iu razdobljima viših sezona. Naša vlastita flota, koja se sastoji od više od 25 vozila s nosivosti od 5 do 20 tona, omogućava redovnu dostavu u različite dijelove naše zemlje.

Trajni razrađeni putovi pokrivaju većinu saveznih okruga Središnje, Južne i Volge, kao i dio Urala, Sjeverozapadne i Sjeverno-Kaukazne. Sustav povlačenja i isporuke proizvoda preko transportnih tvrtki moguć je.

Obavještavamo o bonus programima, aktualnim promocijama, novom asortimanu proizvoda. Možete koristiti oglašavanje i izložbene proizvode. Na zahtjev organiziramo grupne ili individualne seminare i druge zajedničke aktivnosti promocije. Tehnički stručnjaci uvijek će vas moći savjetovati o složenim pitanjima.

Vrijedi li Valtek spomenuti?

Istaknuti postovi

Da biste objavili poruke, stvorite račun ili se prijavite

Morate biti registrirani korisnik da biste ostavili komentar.

Stvorite račun

Prijavite se u našu zajednicu. Vrlo je jednostavno!

Prijavite se

Već imate račun? Prijavite se na sustav.

Ili se prijavite s jednom od tih usluga.

Preporučuje Google

Naše preporuke

Domaće kućište na mlinu za dijamantnu čašu ili četku

FugenFührer je objavio unos u blog na FugenFührer Blog, 13. veljače 2017, blog entry

Bežična čekićna bušilica TE 30-A36

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 29. travnja 2013. godine

Kako najbolje napraviti pregradu od gipsanih ploča

Sander je postavio temu na temu Work with Drywall, 3. ožujka 2005. godine

Vikendica u šumi: kao umjetnik, Igor Shubin pretvorio je šumarski trag. Layfkhaki za ljetne stanovnike

KGB je objavio članak u Country House, Dacha, u utorak u 08:49, članak

Ispitna ispitivanja pile su SCW 22-A i SCM 22-A

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 24. prosinca 2012. godine

Instalacija stropne ploče

andral je objavio temu u stropovima od gipsanih ploča, 17. siječnja 2005., teme

Pištolj za montažu plina HILTI GX 120

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 11. ožujka 2012. godine

Kako smanjiti šarke u unutarnjim vratima.

Sano objavio članak u školi za popravak, 15. lipnja 2007, članak

Pouzdane cijevi i spojnice PP-R VALFEX

Danas, polipropilenske cijevi se koriste svugdje u hladnim i toplovodnim sustavima, često u sustavima grijanja. Atraktivne karakteristike potrošača, kao što su ekološki prihvatljivost, otpornost na agresivne medije, dobra kemijska otpornost, bez korozije, dugi vijek trajanja, jednostavnost instalacije i niska cijena, određuju brzo pomicanje metalnih cjevovoda s polimerom.

Tvrtka Santekhkomplekt, nakon što je studirala i analizirala različite ponude, izabrala je novog dobavljača na ovom području - to su polipropilenske cijevi i TM VALFEX armature.

Ovaj je izbor određen takvim važnim čimbenicima kao što su

Proizvodi TM VALFEX proizvode se u Rusiji u tvornici VALF-RUS. Visoki standardi rada, napredne tehnologije, akumulirani doživljaj dopuštaju VALF-RUS da preuzme mjesto među vodećim proizvođačima polipropilenskih cijevi i fitinzi u Ruskoj Federaciji.

Svi proizvodi su osigurani.

VALFEX cijevi i spojnice izrađuju se prema GOST-u, što potvrđuju potvrde o sukladnosti i tehničke putovnice. Povjerenje u kvalitetu proizvoda postiže se trostupanjskim sustavom kontrole kvalitete, koji uključuje provjeru ulaznih sirovina, proizvodnih procesa i konačne kontrole gotovih proizvoda za usklađenost s GOST-om i strogim internim standardima, kao i testiranje proizvoda u vlastitom laboratoriju, čime proizvođaču jamči jamstvo za polipropilenske cijevi i oprema 7 godina.

Proizvodna tvrtka TM VALFEX nudi polipropilenske cijevi i spojnice promjera od 20 do 110 mm u bijeloj / sivoj boji.

Kupnja proizvoda TM VALFEX u tvrtki "Santekhkomplekt" dobivate najbolje cijene na području Ruske Federacije. Logističke mogućnosti proizvođača TM VALFEX i tvrtke Santekhkomplekt omogućuju nam da svojim kupcima ponudimo izbor optimalnih uvjeta isporuke.

Nadamo se da cijenite proizvode tvrtke TM VALFEX!

Odgovore na Vaša pitanja o Valfexovim proizvodima, cijenama i uvjetima možete dobiti od vaših osobnih menadžera tvrtke Santechkomplekt.

Što polipropilenske cijevi odabrati: uštedu bez gubitka kvalitete

Koje polipropilenske cijevi izabrati - ovo pitanje postavlja svaki korisnik koji odluči odlučiti za proizvode od polipropilena, nakon što je započela izgradnja ili popravak postojećeg sustava vodoopskrbe. Nemojte se izgubiti u raznim proizvođačima polipropilenskih cijevi pomoći će našem članku. Također nudimo kratak opis proizvoda u kategoriji cijene proračuna za one koji žele uštedjeti bez žrtvovanja kvalitete.

Pri odabiru cijevi možete uštedjeti novac i dobiti kvalitetan proizvod.

Koje cijevi izabrati?

Mi dajemo ocjenu na temelju pregleda vlasnika apartmana i kuća s instaliranim polipropilenskim cijevima i sami instalateri u cijelosti:

  1. Proizvodi proizvedeni u Njemačkoj:
  • Banninger;
  • Akwatherm;
  • Wefatherm;
  • REHAU. Svojstva svake od njih u članku "Njemačke polipropilenske cijevi".
  1. Češke cijevi pouzdano su na drugom mjestu:
  • Ekoplastik;
  • FV-Plast (možete ih pronaći u članku "Češke polipropilenske cijevi").
  1. Treće mjesto je jeftinije i nešto slabije u kvalitetnim proizvodima iz Turske (u daljnjem tekstu "Turske polietilenske cijevi"):
  1. Kina nije zadovoljna kvalitetom, izuzetak je brend
  1. Konačno, opcija proračuna - ruski proizvodi:
  • PRO AQUA;
  • RVC;
  • Heisskraft;
  • Santrade;
  • Politek (recenzije na više popularnih proizvođača u članku "Ruske polipropilenske cijevi").

Dakle, nastavimo s razmatranjem proizvoda iz turskog i kineskog polipropilena.

Turske cijevi

TEBO cijevi

Cijevi proizvedene zaštitnim znakom TEBO tehnike imaju promjer od 20 do 160 mm. Ove cijevi se na tržištu nalaze u širokom rasponu, što omogućuje instalaciju opskrbe toplinom i vodoopskrbnim sustavima u industrijske svrhe. Turske polipropilenske cijevi dobro obavljaju prijevoz agresivnih kemikalija.

TEBO cijevi su se, vrlo uspješno, nekoliko godina koristile za opskrbu vodom i toplinom. Širok raspon proizvoda tvrtke TEBO tehnika uključuje liniju polipropilenskih cijevi PN10, PN20 namijenjenih vodoopskrbnim sustavima. Tvrtka za ugradnju sustava opskrbe toplinom u zgradama proizvodi cijevi koje su armirane aluminijem ili staklenim vlaknima. Prikladnost cijevi, prema pregledima, smatra se "srednjom klasom". Mnogi gospodari dugo nisu imali problema s TEBO.

Izgled cijevi TEBO

Pilsa cijevi

Pilsa polipropilenske cijevi, proizvedene u Turskoj, razlikuju se od ostalih cijevi zbog otpornosti na habanje, trajnosti i elastičnosti. To je ono što pomaže uspješno ih koristiti u sustavima:

  • opskrba toplinom;
  • opskrba toplom vodom;
  • hladnu vodu.

Kada se instalira na toplinsku opskrbu armiranim cijevima PN20, na opskrbi toplom vodom - PN20 i na dovodu hladne vode - PN10, svi proizvodi će trajati dugo, a nekoliko godina nećete biti uznemireni nikakvim problemima povezanim s njihovim radom. Potrebno je samo slijediti sve preporuke proizvođača prilikom instaliranja. Na primjer, Pilsove cijevi ne moraju biti zavarene, a kotao mora biti instaliran tako da se kontrolira tako da sustav ne daje pritisak od više od 95 stupnjeva.

Neke recenzije ukazuju na nedostatke: najčešće Pilsa i Firat cijevi imaju ovalitet cijevi, a s jedne strane, kod čišćenja, aluminij često ostaje za čišćenje.

Pils je izrađen od visoko kvalitetnog polipropilena

Turske cijevi Valtek i Vesbo

Wesbo cijevi koje proizvodi Novaplast - Turska su visoke kvalitete, ali istodobno njihova cijena je relativno niska. No, izbor elemenata u obliku oblika je vrlo skroman, iako se to može smatrati jedini nedostatak. Vesbo cijevi se široko koriste.

Vrste Wesbo cijevi

Tvrtka VALTEC, koja proizvodi polipropilenske armature od polipropilena, čija je robna marka PP-R 100, čini proizvode pouzdanim i izdržljivima. Turske VALTEK cijevi imaju okrugli oblik, a folija je idealno ujednačena, kao i instalateri tvrde da koriste proizvode.

Prednosti VALTEC cijevi

Firat cijevi

Firatove PPRC turske cijevi i pribor proizvedeni su prema standardima. Tvrtka već dugi niz godina vodi. Prema ocjenama kupaca, Firat plastične cijevi pokazale su se izvrsnim, tijekom nekoliko godina njihove operacije nije došlo do tehničkih problema. Turske cijevi su nepretenciozne i jednostavne za uporabu - ne hrđuju, pa ih ne treba bojati. Jedini nedostatak ovih cijevi smatra se velikim koeficijentom ekspanzije kada se zagrijava, zbog čega, kad se instalira na toplom vodom, cijevi mogu voditi.

Izgled Firat cijevi

Kalde - turske cijevi

Turske Kalde cijevi često se uspoređuju s Ecoplastics, iako se razlikuju od toga, budući da te cijevi imaju kontinuiranu aluminijsku ljusku, dok su Ecoplastics perforirane, tj. S rupicama unutarnji plastični sloj je siv, a ekoplastika slična je polietilenu, s bijelom sjena, prozirna.

Prema recenzijama kupaca, Calde cijevi od polipropilena su gori od Wavinovih cijevi, budući da je njihov materijal lakše i meke, ne postoji perforacija na aluminijskom sloju, zbog čega se može odvojiti od plastike. Također, u usporedbi s perforiranim slojem, kontinuirani sloj gubi.

Kod nepropisnog postavljanja takvih cijevi prekrivaju mjehurići. Ova vrsta cijevi ne može biti zavarena u zidovima, već ih treba staviti na vrh.

Vrste kalde cijevi

Jakko cijevi

Tvrtka Jakko proizvodi prilično širok spektar proizvoda. Ocjena korisnika o njima je malo drugačija.

Instalaterice pohvaljuju cijevi ojačane staklenim vlaknima, koje se pokazale s dobre strane pri lemljenju.

Međutim, neki od njih su primijetili oticanje kada koristite Jacque u remenici kotlovnice. Konkretno, zglobovi koji se teče obično se pojavljuju s instalaterima s malo iskustva. Istovremeno, pri korištenju proizvoda u sustavima za opskrbu hladnom vodom, takvi problemi nisu uopće bili promatrani.

Kod ugradnje dugačkih (oko 9 m) dijelova Jacotovih cijevi, proizvodi imaju tendenciju da padaju, unatoč činjenici da proizvođač u tehničkim specifikacijama tvrdi minimalnu linearnu ekspanziju.

Posljednji nedostatak može se riješiti postavljanjem kompenzatora u dugačkim sekcijama, približno svaka 4 metra.

Proizvodi brand Jakko

DIZAYN cijevi

Ojačane cijevi dizajna proizvodnje Turske isporučuju se u širokom asortimanu. Ove cijevi ne zahtijevaju skidanje, što omogućuje pojednostavljenje instalacije i demontaže sustava hladne vode i tople vode. Zbog posebne tehnologije proizvodnje cijevi smanjuju se materijalni i vremenski troškovi potrebni za pripremu opreme za lemljenje, linearne termičke ekspanzije. Osim toga, ova tehnologija ima više estetski izgled rezultata.

Gotovo svaka osoba koja nema sposobnosti može samo instalirati cijev od polipropilena samo pokušavajući nekoliko puta. Polipropilenske cijevi DIZAYN (DESIGN) zauzimaju vrijedno mjesto na ruskom tržištu, što je rezultat pokazatelja kvalitete cijevi koje nisu niže od proizvoda vodećih europskih proizvođača, kao i niskih cijena.

Pojačana cijev Dizayn

Prema ocjenama kupaca, cijevi su dobre kvalitete, ali je neophodno slijediti instalacijsku tehnologiju i zaštititi ih izvana.

Polietilenske cijevi, proizvodnja Kina

Plavi ocean

Blue Ocean International Industrial Group, podružnica Ujedinjenog Kraljevstva, Qingdao Blue Ocean Novi High Technology Co., Ltd., proizvodi kvalitetne polipropilenske armature i cijevi.

Prema kupcima, te cijevi su savršeno lemljeni. Mlaznice za lemljenje nešto se razlikuju zaokruživanjem smještenim na unutrašnjosti mlaznice, što omogućuje bolje zavarivanje slojeva PP preko aluminijskog sloja. Jedini nedostatak Blue Ocean cijevi je pogreška samih cijevi u vanjskom promjeru, nešto plesa. S zglobovima kineske cijevi Blue Ocean povezani su bez problema. Ako se Ecoplastic uspoređuje s tim cijevima, oni gube, jer se one malo gore. U pregledima, instalateri napominju da su čvrsto umetnuti u lemljenje, a crvena crta nije precizno nacrtana, praktički u spiralu, tako da je nemoguće točno lemiti točno po njemu - samo na oku.

Asortiman plavog oceana

Ostali dijelovi ocjenjivanja:

Nadamo se da ćete našu recenziju pronaći korisnim. Purećanske cijevi koje nisu uključene u ocjenu dostupne su pod linkom "Peshtan Serbian pipes".